Betonvloer of cementdekvloer laten leggen in regio Eindhoven?
Zwart Vloerenbedrijf verzorgt graag het vloerwerk voor u!

Wilt u een beton- of cementvloer laten leggen? Dan zijn er veel mogelijkheden. Wij helpen u graag met deskundig advies én natuurlijk met het leggen van de vloeren. Met onze jarenlange ervaring en professionele aanpak, hebben wij al veel klanten tevreden gesteld. Bekijk hieronder de diensten die wij met expertise en enthousiasme leveren.

Wat is een cementdekvloer?

Een cementdekvloer is een ondervloer gemaakt van fijne kiezelstenen waar u naderhand iedere gewenste vloerbedekking op kunt leggen. 

De cementdekvloer is meestal de middelste laag van een vloer en wordt over de draagvloer heen gelegd. De draagvloer is de ruwe betonnen vloer die vaak nog te laag is. De cementdekvloer daarentegen wordt zeer strak gelegd, zodat er een perfecte ondergrond ontstaat om een vloer op te leggen. 

Zo kunt u er bijvoorbeeld tegels op leggen, maar ook tapijt of hout is geen enkel probleem. Zwart Vloerenbedrijf zorgt er hierbij voor dat uw nieuwe cementdekvloer echt egaal is. Zo kunnen ook de grotere tegels en houten vloeren helemaal gelijk worden geplaatst. Een goede cementdekvloer is dus een belangrijke basis voor uw huis of bedrijf en zorgt ervoor dat de vloerbedekking er beter uitziet.

Niet alleen als ondervloer

Een cementdekvloer is ook heel goed als betonnen vloer te gebruiken, eventueel met een laagje betonverf eroverheen. Dit komt omdat de cementdekvloer een zeer nette, strak afgewerkte vloer is, die op zichzelf al mooi als betonnen vloer kan dienen. Hierbij kan bij het leggen al rekening worden gehouden, omdat met de cementdekvloer de uiteindelijke hoogte van uw vloer wordt bepaald. Ook als u uw vloer bijvoorbeeld wilt verhogen is een cementdekvloer dus een goede optie. 

Wilt u meer informatie over de toepassingsmogelijkheden van cementdekvloeren? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Neem contact op

Splits e-mailadressen met een komma.