Nieuwe vloer laten leggen in regio Eindhoven?
Zwart Vloerenbedrijf verzorgt graag het vloerwerk voor u!

Wilt u een beton- of cementvloer laten leggen? Dan zijn er veel mogelijkheden. Wij helpen u graag met deskundig advies én natuurlijk met het leggen van de vloeren. Met onze jarenlange ervaring en professionele aanpak, hebben wij al veel klanten tevreden gesteld. Bekijk hieronder de diensten die wij met expertise en enthousiasme leveren.

Betonvloeren leggen

Betonvloeren zijn oersterke en onderhoudsvriendelijke onderdelen. Betonvloeren worden ook wel monoliet vloeren genoemd. Een mooie en goed afgewerkte betonvloer vraagt om een ervaren specialist. Voor diverse opdrachtgevers maken wij al jaren uitstekende betonvloeren voor binnen en buiten.

Egaliseren van bestaande vloeren

Naast het leggen van beton- en cementdekvloeren, egaliseren wij ook reeds bestaande vloeren. Door het egaliseren wordt de vloer legklaar gemaakt. Dit zorgt voor een goede hechting tussen uw nieuwe bedekking en de ondergrond. Zo kunt u hout, tegels of tapijt aanleggen op een al bestaande vloer.

Vloercoating voor bescherming

Indien u geen vloerbedekking gaat plaatsen kunnen wij ook een vloercoating aanbrengen. Een vloercoating is een beschermlaag om het betonoppervlak te beschermen of te verfraaien.


Betonvloer laten leggen door ervaren specialisten? Bel: 06 - 54 29 75 81

Contactformulier